Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #16350
    Mitch Huang
    Customer

    Hi,

    I got the [404032] error response when I tried to replace 2 placeholders with image datasource.

    What does that mean ? And how do I fix it ?

    Mitch

    #16351
    Pat
    Staff

    Hi Mitch

    Could you please specify if you tried to replace your whole data file or you changed the placeholder in the layout document or you changed the placeholders configuration inside MyDataMerge.
    If its the last – what did you do exactly?

    Regards Pat

    Official MyDataMerge Team

    #16352
    Mitch Huang
    Customer

    Pat,

    Just the placeholders in the indesign layout document. I am sure that I can do that with a simpler indesign layout but [404032] in a complex MR layout.

    The image fitting option is “Fit images to frames” and Allow empty value.

    Mitch

    #16353
    Mitch Huang
    Customer

    Pat,

    Is it possible that I tried to put a null datasource as a PNG image ?

    I filled all empty value in the image datasource and it seems ok.

    Mitch

    #16354
    Pat
    Staff
    This reply has been marked as private.

    Official MyDataMerge Team

    #16358
    Mitch Huang
    Customer

    Pat,

    I’ve sent you the package.

    Mitch

    #16359
    Pat
    Staff
    This reply has been marked as private.

    Official MyDataMerge Team

    #16363
    Pat
    Staff
    This reply has been marked as private.

    Official MyDataMerge Team

    #16368
    Mitch Huang
    Customer

    Hi,

    Please also include the test for Catalina (10.15.7). I have not upgraded to the Big Sur and I think some of the others have not, neither.

    Mitch

     

    #16381
    Pat
    Staff

    Hi Mitch,

    good news! The update is live and also supports lower versions of macOS.
    Please give us a feedback if it fixes your issue.

    Regards,
    Pat

    Official MyDataMerge Team

    #16385
    Mitch Huang
    Customer

    Hi,

    Great! I confirm that the 1.6.16 fixed the issue.

    Thanks for your support.

    Mitch

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Error code 404032 for image datasource’ is closed to new replies.