Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #16246
    Mitch Huang
    Customer

    Hi,

    I have met the situation as title.

    However, it seems caused by the InDesign layout with Multiple Records.

    My question is in some simple layouts, it works fine. But it occurs with different layout provided.

    The placeholders are all green checkmark.

    BTW, I would like to use spreads as it is for a book (with MR).

    Mitch

    #16247
    Pat
    Staff

    Did you update to the latest version? There was a known bug with Multiple records/Layout provided.

    Go to MyDataMerge Menu > Check for updates

    Then please report if this resolved your issue.

    Official MyDataMerge Team

    #16249
    Mitch Huang
    Customer

    Did you update to the latest version? There was a known bug with Multiple records/Layout provided. Go to MyDataMerge Menu > Check for updates Then please report if this resolved your issue.

    Yes. I’ve updated to 1.6.13(11931) today but the issue is still exist.

    Mitch

    #16251
    Pat
    Staff

    Hi there

    Could you please go to MyDataMerge Menu > File > Package and include layout with fonts, datasource, project.

    If it is sensitive data you may replace the data in the datasource file with dummy data (except the titles) before sending us the package to support@toolboxcode.com

    No worries 👍

    We’ll get that solved

    Regards Pat

    Official MyDataMerge Team

    #16252
    Mitch Huang
    Customer

    Pat,

    Package sent.

    Mitch

    #16253
    Pat
    Staff

    Thank you, we’re on it

    Official MyDataMerge Team

    #16254
    Pat
    Staff
    This reply has been marked as private.

    Official MyDataMerge Team

    #16255
    Mitch Huang
    Customer
    This reply has been marked as private.
    #16260
    Pat
    Staff
    This reply has been marked as private.

    Official MyDataMerge Team

    #16261
    Mitch Huang
    Customer
    This reply has been marked as private.
    #16270
    Mitch Huang
    Customer
    This reply has been marked as private.
    #16271
    Pat
    Staff

    Thank you for the feedback!

    According the “Allow empty” issue – I will forward this to our testers.

    Next version we release will be 1.6.14. I’ll let you know when it’s released. Then we can close this ticket.

    Regards Pat

     

    Official MyDataMerge Team

    #16278
    Pat
    Staff

    We just released official 1.6.14. Download it from within the app.
    If this fixed the issue for you please close this thread and flag it as resolved.

    If you have any more issues please open another thread.

    Regards,
    Pat

    Official MyDataMerge Team

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘MyDataMerge couldn’t connect placeholders with datafields. [Error code 404301]’ is closed to new replies.